Danışmanlık Hizmetleri
Eğitim Hizmetleri
Test ve Ölçümler
Gıda Analizi
Periyodik Kontrol Hizmetleri
Temel analizler olan nem, kül, yağ, protein, şeker, diyet lifi, etiket bilgisi ve enerji değeri ile birlikte koruyucu katkı madde (sorbik asit, benzoik asit, askorbik asit, kükürt dioksit vb.), yapay boyar madde, hayvansal ve bitkisel yağlarda trans ve doymuş doymamış yağların analizleri,
Fiziksel Analizlerden,yabancı madde (ürünün içinde o ürünü temsil etmeyen yabancı sap, dal parçaları, kirlilik vs), sınıf özellikleri (özellikle hububat ürünlerinde ürünün kategori özelliklerini belirlemeye yardımcı analizler), kalitatif analizler (kıyaslama testleri-ürünün özelliklerini belirlemeye yarayan analizler), pH, kırılma indisi, briks, vb. gibi analizler anlaşmalı laboratuarımızda yapılmaktadır.