218 Bounces Road,
N9 8LA London UK
Cevizli Mah. Zuhal Cad. Dumankaya
Ritim İstanbul A3 Blok K:21 D:111
HACCP Eğitimi

Güvenli gıda üretiminin tüm aşamalarında oluşabilecek fiziksel, kimyasal ve/veya mikrobiyolojik tehlikeleri ortadan kaldırmayı veya kabul edilebilir asgari seviyelere indirmeyi hedefleyen bir gıda güvenliği yönetim sisteminin temel prensiplerini örnek vaka çalışmalarıyla oluşturulması sağlanır. Tüm Gıda Zincirinde yer alan işletmelerde “Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi” ni kurmak isteyen katılımcılara bilgi sunmak,  sistem kurma konusunda beceri kazandırmak ve kurulmuş sistemi geliştirmek için gerekli becerileri kazandırmak.

Daha detaylı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçiniz.